Popis
Príbeh Finca La Bella sa začal písať v roku 1960, keď bola založená. Cesta Teodora Engelhardta (výrobcu) sa začala v roku 1999, keď sa s nadšením pripojil k svojmu otcovi v rodinnom kávovom podniku a pracoval po jeho boku 13 rokov. Po otcovom odchode sa Teodoro rozhodol pokračovať v rodinnej tradícii ako štvrtá generácia výrobcov kávy. So znalosťami odovzdávanými z generácie na generáciu sa staral o majetok v srdci La Sierra de las Minas. Finca La Bella sa preslávila svojou výnimočnou kávou, ktorá je dôkazom Teodorovej vášne a odbornosti. Teodoro pokračuje vo svojom dedičstve a zabezpečuje, aby špeciálna káva z Finca La Bella uchvátila milovníkov kávy aj pre ďalšie generácie.Táto pozoruhodná usadlosť si získala celosvetové uznanie za výnimočnú kávu, ktorá sa viackrát objavila v súťaži Cup of Excellence.
V tomto regióne sa od 50. rokov 20. storočia darí pestovaniu kávy, ktorá prekvitá v objatí hornatého terénu a mení sa z chudobnej a odľahlej oblasti na živé centrum produkcie kávy. Každá farma, ktorá sa nachádza uprostred zvlnených svahov, sa dnes zmenila na výrobnú jednotku kávy, čo svedčí o pozoruhodnom pokroku. Pestovanie rôznych odrôd kávy vrátane Villarsarchi, Bourbon, Caturra, Pache a Pacamara prispieva k bohatej gobelínovej chuti tohto regiónu. Vyhlásená šálka La Sierra de Las Minas zaujme svojou očarujúcou vôňou, dokonalou chuťou a harmonickým telom, ktoré dopĺňajú nádherné tóny sladkosti.