Kocúr kaviareň, priažiareň kávy a bistro logo

V prípade potreby rezervácie či iných informácii o našom podniku volajte prosím na tel. číslo 0949 799 966.

KOCÚR KÁVA & BISTRO

M. R. Štefánika 1046/66 | 036 01 Martin

a

Obchod

Guatemala finca La Bella

12,0034,00

Chuťový profil: 

Čokoláda, karamel, brazílske orechy

 

Farmár: Teodoro Engelhardt

Nadmorská výška: 1500 – 1900 m.n.m.

Región: Sierra de las Minas

Odroda: Caturra

Spracovanie: washed

Cup Score: 84,5 b.

Katalógové číslo: 1-3 Kategória:

Popis

Príbeh Finca La Bella sa začal písať v roku 1960, keď bola založená. Cesta Teodora Engelhardta (výrobcu) sa začala v roku 1999, keď sa s nadšením pripojil k svojmu otcovi v rodinnom kávovom podniku a pracoval po jeho boku 13 rokov. Po otcovom odchode sa Teodoro rozhodol pokračovať v rodinnej tradícii ako štvrtá generácia výrobcov kávy. So znalosťami odovzdávanými z generácie na generáciu sa staral o majetok v srdci La Sierra de las Minas. Finca La Bella sa preslávila svojou výnimočnou kávou, ktorá je dôkazom Teodorovej vášne a odbornosti. Teodoro pokračuje vo svojom dedičstve a zabezpečuje, aby špeciálna káva z Finca La Bella uchvátila milovníkov kávy aj pre ďalšie generácie.Táto pozoruhodná usadlosť si získala celosvetové uznanie za výnimočnú kávu, ktorá sa viackrát objavila v súťaži Cup of Excellence.

V tomto regióne sa od 50. rokov 20. storočia darí pestovaniu kávy, ktorá prekvitá v objatí hornatého terénu a mení sa z chudobnej a odľahlej oblasti na živé centrum produkcie kávy. Každá farma, ktorá sa nachádza uprostred zvlnených svahov, sa dnes zmenila na výrobnú jednotku kávy, čo svedčí o pozoruhodnom pokroku. Pestovanie rôznych odrôd kávy vrátane Villarsarchi, Bourbon, Caturra, Pache a Pacamara prispieva k bohatej gobelínovej chuti tohto regiónu. Vyhlásená šálka La Sierra de Las Minas zaujme svojou očarujúcou vôňou, dokonalou chuťou a harmonickým telom, ktoré dopĺňajú nádherné tóny sladkosti.

 

Ďalšie informácie

Hmotnosť -
Balenie

250g, 1000g